Följ oss

Jobba hos oss

Vi söker en Cykelmekaniker med känsla för teknik och service!

Vi söker en cykelmekaniker som tycker att det är roligt med blandade arbetsuppgifter, är inte rädd för att ta i när det behövs. Du tycker det är roligt med teknik och är gärna en problemlösare. Ibland måste man även kunna improvisera eller tänka lite utanför boxen för att kunna hitta lösningar till kundens behov.

Cykling ökar stort och vi vill vara med att leda den, därför söker vi dig som vill följa med på denna spännande resa. Du skall tycka att det är roligt med omväxling för arbetsuppgifterna är väldigt varierande. Vi är ett litet företag och då får man vara beredd att rycka in överallt där det behövs. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är i verkstaden. Exempel på arbete är service av cyklar, service av dämpargafflar, byte däck, bygga cyklar, göra cyklar klara för leverans m.m. Jobbet kräver att du kan jobba självständigt. Vi arbetar med ett boknings- och kassasystem som kräver viss datorvana. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara i butiken där du skall hjälpa kunden att hitta rätt produkt (gäller både cykel och tillbehör) för deras behov. Bra om du har erfarenhet av försäljning. Service till kunden är en jätteviktig del i vårt företag.

Vi söker är en positiv, engagerad, social, noggrann och framför allt serviceinriktad mekaniker. Har du någon form av teknisk utbildning och erfarenhet från cykelbranschen är detta en merit. En extra plus är om du cyklar aktivt racer, MTB och ett måste är intresse för cykel.

Arbetsplatsen är ett ombyggt bostadshus och inte en "vanlig" butikslokal. Känslan vi försöker förmedla här är lite hemma känsla. Vi som arbetar har ett stort intresse för cykel och vi försöker även att cykla tillsammans när tillfälle ges. Eftersom denna bransch är en säsongsbransch blir det mycket jobb på vår, sommar och höst. Vinter blir ganska mycket lugnare men då passar vi på att utbilda oss på nyheter, teknik m.m. Cyklarna vi jobbar med kräver ett avancerat tekniskt kunnande och en hög noggrannhet. För att kunna möta utvecklingen utbildas du löpande hos oss eller genom våra leverantörer, både internt och externt. Det lilla företaget gör att vi alla är delaktiga i det mesta som t.ex inköp, ombyggnader, rutiner m.m.

Arbetstid: Heltid (vardagar 09.00-18.15 samt varannan lördag enl. schema). Övertidsarbete kan förekomma.

Kollektivavtal finns:IF metall Handelsavtal

Tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde: snarast

Låter intressant? Skicka ditt personliga brev och CV till info@cykelhandlaren.se, senast den 1 mars vill vi har in din ansökan.

Välkommen att bli en i gänget!