Följ oss

Jobba hos oss

Vi söker en Cykelmekaniker

Cykling ökar stort och vi vill vara med att leda den, därför söker vi dig som vill följa med på denna spännande resa.

Du är en positiv, engagerad, social, noggrann och framför allt serviceinriktad person. Det är viktigt att du kan tänka utanför "boxen" för att hitta lösningar till kundens behov. Har du erfarenhet av någon form av tekniskt arbete gärna från cykelbranschen är detta en merit. En fördel är om du cyklar aktivt racer, MTB eller utövar någon annan form av sport.

Vi är ett litet företag där alla hjälps åt, dagens arbetsuppgifter är skiftande och du måste kunna ha många bollar i luften samtidigt. Cyklarna vi jobbar med kräver ett avancerat tekniskt kunnande och en hög noggrannhet. För att kunna möta utvecklingen utbildas du löpande hos oss eller genom våra leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är i verkstaden. Exempel på arbete är service av cyklar, service av dämpargafflar, byta däck, bygga cyklar, göra cyklar klara för leverans m.m. Jobbet kräver att du kan jobba självständigt. Vi arbetar med ett boknings- och kassasystem som kräver viss datorvana. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara i butiken där du skall hjälpa kunden att hitta rätt produkt (gäller både cykel och tillbehör) för deras behov. Bra om du har erfarenhet av försäljning.

Arbetstid: Heltid (vardagar 09.00-18.15 samt varannan lördag enl. schema). Övertidsarbete kan förekomma.

Kollektivavtal finns:IF metall Handelsavtal

Tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde: snarast

Låter intressant? Skicka ditt personliga brev och CV till info@cykelhandlaren.se, senast den 12 mars vill vi har in din ansökan.

Välkommen att bli en i gänget!